klik hier voor de home
Ingelogd:
Niet ingelogd
home    Bedrijfsprofiel    Actuele informatie    Contact
home

Bedrijfsprofiel

   

Poolbeheer bij Koopman

Als een nieuwe berijder een leaseauto overneemt van een vorige berijder, dan wilt u dat er een verzorgde en veilige auto wordt overgedragen. Soms moet een leaseauto tijdelijk gestald worden in afwachting van de nieuwe berijder wat bij ons uiteraard ook mogelijk is.

Wij zorgen voor het gehele traject : ophalen, reparatie, onderhoud, banden, glasreparatie, -vervanging, poetsen en opnieuw uitleveren worden allemaal door dezelfde partij uitgevoerd. Op deze manier wordt kwaliteit, betrouwbaarheid en service gewaarborgd.

Onze werkplaatsen zijn zeer professioneel uitgerust met alle moderne gereedschappen en technieken waarbij het ons streven is om continu onze werkwijze te verbeteren en af te stemmen op de klantenwensen. Een product op maat, dát bieden wij u graag aan.

 
Spuitcabine
Carwash

Poolbeheer bij Koopman

Als een nieuwe berijder een leaseauto overneemt van een vorige berijder, dan wilt u dat er een verzorgde en veilige auto wordt overgedragen. Soms moet een leaseauto tijdelijk gestald worden in afwachting van een volgende berijder......lees meer 

Klanten Login

 

E-mailadres:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven
Inloggen
©2007 Koopman Automotive Solutions. All rights reserved. Tsjil.nl