klik hier voor de home
Ingelogd:
Niet ingelogd
home    Bedrijfsprofiel    Actuele informatie    Contact
home

Overige pagina's

   

Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Koopman Automotive Solutions aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Schade ontstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van Koopman Automotive Solutions komen.

Koopman Automotive Solutions heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door Koopman Automotive Solutions gecontroleerd of goedgekeurd. Koopman Automotive Solutions aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

© Koopman Automotive Solutions. Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Koopman Automotive Solutions worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.

 

Poolbeheer bij Koopman

Als een nieuwe berijder een leaseauto overneemt van een vorige berijder, dan wilt u dat er een verzorgde en veilige auto wordt overgedragen. Soms moet een leaseauto tijdelijk gestald worden in afwachting van een volgende berijder......lees meer 

Klanten Login

 

E-mailadres:

Wachtwoord:

Ingelogd blijven
Inloggen
©2007 Koopman Automotive Solutions. All rights reserved. Tsjil.nl